Kategorier

Beef Ragout

3-5 personer – Engelsk Okseragoût

Isabella Beeton: The book of Household mannagement (Bogen om at lede en husholdning). London 1861.

Tid: 2 timer.

Pris: Foruden kødet 4 pence.

Årstid: Hele året.

1 kilo roastbeef
6 løg
peber
salt
blandede krydderier
2½ dl kogende vand
3 spsk kødkraft
Tilbehør:
valnødder
agurker
kapers

Skær kødet i temmelig store stykker og put dem i gryden sammen med de skivede løg. Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over. Lad det hele simre i ca. 2 timer.

Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>