Kategorier

AVOCADOPARFAIT

Der anvendes : Til ca. 4 personer
2 modne avocadoer
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl sukker
1 1/2 dl piskefløde
1 pasteuriseret æggehvide
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. mandel-likør eller 2 dråber bittermandelolie (Kan udelades)
250 gram friske hindbær eller jordbær
1 dl sukker

Fremgangsmåde :
Del avocadoerne og fjern stenene. Skrab forsigtigt frugtkødet ud af skallen og mos det. Pisk æggeblommen med sukkeret. Bland flødeskum i den piskede æggeblomme, tilsæt avocadomos, krydderier og den stiftpiskede æggehvide.

Fyld det i de tomme avocadoskaller eller små forme, og dæk til med eksempelvis folie og sæt dem i fryseren i mindst fire timer. Man kan også fylde små bageforme af metal med parfaiten.

Saucen tilberedes ved at blande bær og sukker i en blender.

Servering : Cirka 15 min. før serveringen tages parfaiten op af fryseren. Vend parfaiten ud på en tallerken og hæld sovsen over. Pynt eventuelt med frisk frugt.

Kilde : DR – Tekst TV

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.