Kategorier

Amerikansk kuvertbrød

Tilberedningstid: 1¼ time

25 g gær
3 dl mælk
ca. 450 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
75 g smør

Findel gæren i dejfadet, rør lidt af den lune mælk i og rør gæren glat. Kom resten af mælken i sammen med det meste af melet, salt og sukker. Rør dejen godt. Del smøret i klumper og rør det i dejen lidt efter lidt. Kom evt. lidt mere mel i. Dejen skal være lind og glat. Del dejen i 12 lige store stykker, der formes til boller og lægges tæt sammen i en lille bradepande, beklædt med bagepapir. Sigt lidt mel over brødene og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Bages på nederste rille ved 225 grader i 20 – 25 minutter. Afkøles på rist. Kan servres samlet og de enkelte brød brækkes af og deles i over og underdel.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.