Kategorier

Sesamhorn

210 g hvedemel
100 g grahamsmel
20 g dulle
20 g sesamfrø
1 tsk salt
1,9 dl vand
½ tsk honning
10 g gær

Skær dullen i terninger og rør med mel, sesamfrø og salt.
Lun vandet og rør gær og honning ud. Rør det i melblandingen, og ælt dejen godt igennem.
Dæk med et vådt viskestykke og lad dejen hæve 1 time ved ca. 20º.
Slå dejen ned, og rul den til en cirkel og del i 10 trekanter. Rul hver trekant sammen fra den brede ende mod den spidse. Slut med spidsen under hornet og krum enderne mod hinanden.
Stil hornene på bageplade og lad dem efterhæve 30 min. ved 20º.
Pensl hornene med mælk og drys evt. lidt sesam på.
Bages dem 12 min. ved 220º.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.