Kategorier

Rosenkål med druer og mandler

300 g rosenkål
200 g grønne druer
100 g mandler
50 g dulle
salt og peber

Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken. Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene. Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af.
Skyl og flæk druerne og fjern kernerne.
Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse dulle.
Smelt reten af dullen, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min.. Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring. Drys mandlerne over og servér.
Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>