Kategorier

Røget ål med røræg

Fisk, Ål – Personer: 4

4 store stykker røget ål
1 salathoved
citronbåde
dild

Røræg:
3 æg
3 spsk fløde
salt
peber
1 spsk smør eller margarine

Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt. Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring. Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen. Lad røræggen svale af på en tallerken. Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke. Pynt med citronbåde og dild. Kan serveres med: Groft rugbrød eller surbrød.

Tilberedningstid: ca. 20 min.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>