Kategorier

Rødspættefilet med spinat og ost

Hovedret, Fisk – Personer: 4

1 pk frossen hel spinat
Salt, peber
Lidt reven muskatnød
200 g Flødeost naturel
1 Citron
2 dl Piskefløde
10 Rødspættefileter

Læg spinaten til optøning i en sigte og pres væden af. Hak den groft med en kniv.

Drys fiskefileterne med salt og lad dem trække i 10 min.

Rør flødeosten op med saften af ½ citron og fløde.

Rør ca. halvdelen af ostemassen sammen med spinaten og lidt reven muskatnød og fordel den i et smurt ovnfast fad. Rul fiskefileterne sammen og læg dem ovenpå.

Læg resten af flødeosten over fisken og sæt fadet i ovnen ved 175° i 15-20 min.

Ved serveringen pyntes med citronskiver, og kartofler gives til.

Kilde: Andre Dewald, 21 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.