Kategorier

Poussin med vildtsauce og mormor’s agurkesalat

Hovedret, fjerkræ, vildt, poussin 4 personer

4 poussiner renset og skyllede
50 g smør/magarine
3 skiver bacon(tynde skiver)
1 hønsebouillon terning
1 spsk ribsgele
Salt & peber

Agurkesalat:
1 agurk
2 kop eddike
2 kop sukker
2 kop vand
Salt & peber

Smelt smøret i gryden til det er gyldent brunt kom poussinerne i og brun dem godt, først brystsiden. Bacon deles hver i 3 stykker og brunes med ca 5 min. Når bacon er brunt hældes der kogenede vand over så poussinerne er helt dækket. Tilsæt bouillon terning. Lad det småsimre ca. 45 min. til det er mørt.

Sauce: Skyen jævnes med en meljævning kom ribsgele i og smag til.

Mormor’s agurkesalat: Skær agurken i skiver og kom det i blandingen af vand, sukker og edike smag til med salt og peber

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>