Kategorier

Pickles

200 g små grønne agurker
200 g blomkål
150 g chalotteløg
100 g grønne bønner
100 g gule voksbønner

Saltlage:
1 l vand
3/4 dl salt

Eddikelage:
1 l eddike
3 dl sukker
2 spsk sennepskorn
1 tsk hvide peberkorn
1 tsk sorte peberkorn
1 tsk Atamonpulver

Saltlagen: Vand og salt koges op og afkøles. Grønsagerne renses og skylles godt. Skæres ud i små stykker og kommes i saltlagen 1 døgn.

Eddikelagen: Krydderierne kommes i en gazepose, og derefter kommes posen i eddike sammen med sukker. Det hele koges godt igennem. Kom de afdryppede grønsager i og lad det hele koge i 5 min. Tag grønsagerne op og læg dem i rene syltetøjsglas. Fjern krydderiposen og lad lagen koge videre i 10 min. Sluk for ilden og rør Atamonpulver i. Kom den varme eddike på grønsagerne og læg låg på glassene omgående. Efter 2 uger er picklesen klar.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>