Kategorier

Pastaret med nødder

400 g pasta
200 g broccoli
3-4 porrer
1 rød peberfrugt
1 ½ dl creme fraiche
1 bdt. persille
2 spsk friske basilikumblade
salt og peber
½ dl grofthakkede hassel- eller cashewnøddekerner
lidt fløde eller mælk
reven ost

Del broccolien i små buketter og snit porrerne fint, skær peberfrugten i smalle strimler. Kog grønsagerne i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe af.
Kom samtidig pasta i letsaltet vand, lad også den dryppe af.
Rør imens creme fraiche med hakkede krydderurter og hakkede nøddekerner. Kom evt. lidt fløde eller mælk i, så blandingen får en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Bland det i de varme grønsager og vend det i pastaen.
Serveres med reven ost på/til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.