Kategorier

Ostebaps

Brød, kim 6 stk

1 pisket skrabeæg
450 g fulkornsbrøddej (se Cranks’ fuldkornsbrød)
275 g reven cheddarost

Ægget æltes med i grunddejen. Dejen rulles ud på et let melet bord i en rektangel på 40 x 25 cm..

En trediedel af osten drysses ud på den midterste trediedel af dejen.

Den venstre trediedel foldes over dejen med ost. Mens den anden trediedel af osten drysses ovenpå, og tilsidst foldes den højre side af dejen over, så osten er helt dækket.

Pres dejen godt sammen og stik den ud i 10 cm. Runde baps. Fold og rul dejresterne, så det hele bliver brugt.

Sæt dem på en melet bageplade, stryg dem med mælk og drys resten af osten over.

Bages ved 200° i ca. 25 minutter.

Afkøles på bagerist.

Kilde: Cranks grønne kogebog, Kim Lykkegaard 26-07-97

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.