Kategorier

Niko-Jaga

4 personer

400 g skært oksekød; inderlår, filet eller endnu bedre højreb
1 porre
3 store løg
8 shitake svampe
1 tofu-blok
4 store kartofler
3 spsk sukker
2 dl soya
6 dl fiskebouillon

Skær løgene i kvarte. Skær porren i små stykker på ca. 2 cm. Skær tofuen i tern på ca. 2×2 cm. Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2×2 cm. tern.
Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.
Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker. Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre.
Servering: Ris og sake gives til.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.