Kategorier

Mandariner i anislage med Sabayon

10 mandariner
1 ltr vand
500 g sukker
4 hele stjerneanis

Sabayon:
4 æggeblommer
2 spsk sukker
1 dl mandarinlage
4 cl sambucca

Pil 10 mandariner, men lad dem forblive hele. Pil så meget af det hvide af som muligt, også. det hvide i midten. Lav et lille snit i ryggen af hver “båd”. Kog en lage af vand, anis og sukker. Kom mandarinerne i den kogende lage, træk gryden af ilden. Lad madarinerne trække mindst 12 timer, men gerne flere døgn før de serveres, f.ex med r sabayon.

Sabayon: Bland det hele sammen og pisk det op til tæt skum i en skål eller gryde over vandbad. Er du omhyggelig, kan det også gøres direkte i en gryde over svg varme. Server straks i et højt glas. Giv de syltede mandariner ved siden af.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.