Grill, Mørbrad, Svinekød, Skaldyr, Hovedretter – Personer: 4
1 svinemørbrad
12 store rejer med skal, dybfrosne
1 stor rød peberfrugt
12 laurbærblade
Marinade:
1 knivspids salt
2 fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
2½ dl rødvin
1 spsk tomatketchup
1 tsk oregano
1 spsk Worchestershiresauce
Pil og knus hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Fjern hinderne fra mørbraden, skær den i stykker 4 x 4 cm og kom dem i marinaden. Bland og lad det stå koldt 2-3 timer. Skær peberfrugten i store terninger og dup rejerne fri for væde – de skal ikke pilles. tag kødet op af marinaden og sæt dem på spid skiftevis med rejer, peberfrugt og laurbærblade. Lægges på grillen i 10-12 min, vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen
Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93