Grill, Mørbrad, Svinekød, Hovedretter – Personer: 4
Mørbradspid:
600 g svinemørbrad
150 g champignons
1 bundt forårsløg
1 spsk soyasauce
1 spsk olie
Tomatris:
2 dl langkornede ris
1 dl smuttede mandler
5 tomater
salt og peber
1 stort løg
1 fed hakket hvidløg
2 spsk olie
Mørbradspid: Skær kødet i passende stykker, og sæt det skiftevis med champignons og forårsløg på grillspid. Pensl med olie og soyasauce, helst i god tid før de lægges på den varme grill. Vendes jævnligt under stegningen, som er på ca. 15 min.
Tomatris: Kog risene på løse ris (følg brugsanvisningen på pakken). Hak det pillede løg og svits det i olien på panden sammen med hvidløg. Skær tomaterne i både og kom dem på. Tilsæt mandler og kogte ris, lad det varme igennem og smag til med salt og peber.
Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93