Kategorier

Lammegryde med karry

Hovedret, Lammekød, Gryderet – Personer: 4

1 kg lammekød, bov eller bryst
2 tsk karry
2 tsk salt
1 spsk hvedemel
margarine til stegning
4 løg
1 porre
1 æble
1 spsk kinesisk soya
1 spsk mangochutney

Skær kødet fri af benene og skær det i tern. Vend kødet i mel tilsat salt og karry. Brun kødet i margarine i en gryde. Rens og skær løg og porre i skiver. Skræl æblet og skær det i både. Kom løg, porre og æble i gryden, tilsæt 1 dl vand, soya og mangochutney og lad retten stå og stege under låg, til kødet er mørt, ca. 1 time. Smag retten til, og server med løse ris.

Tilberedningstid: Ca. 1½ time.

Kilde: Michael Aggerholm, 17 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.