Der anvendes :
2 dl. kyllingefond
2 stilke citrongræs
5 cm. galanga
5 kaffir limeblade, revet i små stykker
350 gram kyllingekød
125 gram champignon
1 tsk. salt
4 spsk. citronsaft
3 spsk. fiskesauce
½ tsk. sukker
1 liter kokosmælk
6 røde fugleøje-chili, knuste
Fremgangsmåde :
1 : Hæld fonden over i en gryde. Tilsæt citrongræs, galanga og kaffir limeblade. Bring det i kog ved middel varme.
2 : Tilsæt kylling, champignoner, salt, citronsaft, fiskesauce og sukker. Lad det simre uden låg i 10 minutter. Tilsæt kokosmælk og chili. Varm suppen op, til lige under kogepunktet under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og server.
Bemærk : Suppen skal koge sagte, så man undgår at kokosmælken skiller. Man kan reducere chilien, hvis suppen ønskes mindre krydret.