Kategorier

Kinesisk kylling i wok

2 plader ægnudler hvide eller grønne
300 g kylling eller kalkunbryst
125 g champignon i skiver
25 g mandler
100 g mini majskolber
1 lille pore eller 2 forårsløg
2 spsk olie
2 dl hønsebouillon
1 spsk majsstivelse

Marinade:
3 spsk ketkap manis
1 fed hvidløg presset
1 cm reven frisk ingefær
1 knivspids sambal oelek

Skær kødet i strimler. Bland indgredienser til marinaden, vend kødet i den og stil det i køleskabet mindst 30 minutter.Skold og smut mandlerne. Rns porren og snit den fint. Rens champignoner og skær dem i skiver. Varm 1 spsk olie i en wok eller stegegryde og steg kødet for kraftig varme. Tag det op og hold det varmt. Svits nu porer og mandler i resten af olien. Tilsæt champignoner og til sidst mini majs. Rør majsstivelse ud i bouillon og hæld det i. Kom kødet i og varm retten god t igennem, smag evt. til med lidt mere katjap manis og sambal oelek. Server straks med nudler kogt efter anvisning på pakken.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>