Kategorier

Is-Crisp

Desserter – Personer: 4

1 l Is
50 g Smør
100 g Brun farin
40 g Kokosmel
3 dl Cornflakes

Smørret smeltes i en gryde. Farinen tilsættes, og blandingen røres cremeagtig. Kokos og cornflakes røres i. Halvdelem af crispen lægges på serverings-fadet, hvorpå isen placeres, og resten af crispen fordeles over isen. Isen sættes i køleskabet. Crispen vil fæstne sig til isen, så den er serveringsklar når hovedretten er spist.

Tips: Isen kan med fordel servers med sæsonens frugter.

Tilberedningstid: Ca. 15 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 30 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>