Kategorier

Chokoladekage med Miracel Whip

Bagværk, kager 1 personer

200 g miracel whip
3½ tsk kakao
2 tsk vanilie
1½ tsk natron
13/16 dl varmt vand
2 appelsiner (saft og skal)
80 g hakket hasselnødder
250 g hvedemel
160 g sukker

Mængde svarende til 1 springform x2
Pisk miracel whip, sukker, vanilie, og kakao godt, tilsæt derefter Vand hvor natron er opløst i, og dernæst appelsin (saft + skal ) og tilsidst melet og de hakkede hasselnødder. Kommes i en smurt springform, bages ved 190°c i ca. 35 min (+ 10 min hvis kagen virker blød i midten.)

“Dette er kræs for ganen ”

Kilde: John Erik Hansen, 13 oct 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>