Kategorier

Chokoladekage

Dej:
100g hvedemel
2 spsk. kakao
4 æg
150 g sukker

Fyld:
1/4 l piskefløde
100 g god chokolade
 
Begynd med fyldet.
Varm fløde og hakket chokolade op til kogepunktet og rør i dette i ca. 4 min.
Sæt i køleskab i 4 timer Pisk fyldet til en slags tungt flødeskum.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne lette og lysegule med halvdelen af sukkeret.Pisk hviderne stive og dernæst seje med resten af sukkeret. Vend mel og kakao, der sigtes, i æggeblommemassen og fold til sidst æggehviderne i. Fordeles med sprøjtetylle på bageplade til 48 små cirkler med kupel.
Bages ved 190 grader i forvarmetovn i 1o-12 min., til de er gennembagte. Køler af på bagerist og lægges sammen to og to omkring chokoladecremen.

Kilde: MSM

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>