Kategorier

Burgerboller

25 g gær
3 dl lunken mælk
1 æg ca. 7 dl hvedemel
1 dl knækket hvede
1 tsk salt
1 tsk sukker

Pynt:
sesamfrø

Rør gæren ud i den lune mælk og ælt de øvrige ingredienser i. Lad dejen hæve tildækket 30 minutter. Rul den ud til en pølse og del den i 10-12 ligestore stykker. Tril stykkerne til boller, rul dem i sesamfrø og sæt dem til hævning på bageplader i ca 10 minutter. Læg et stykke bagepapir over bollerner, læg pres på (f. eks. en bageplade) og lad dem yderligere hæve 20 minutter, før de bages ved 220 grader i ca. 10 minutter(med pres de første 5 minutter). Lad bollerne afkøle på en rist. Skal de fryses, pakkes de i plastposer mens de endnu er lidt lune.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>