Kategorier

Bismarksklumper

500 g sukker
1-1½ dl vand
100 g druesukker/frugtsukker
frugtfarve
50 dråber pebermynte olie

Vand og sukker koges til massebegynder at blive gylden i kanten. ¾ af massen hældes ud på stenplade smurt med lidt olie eller på et teflonbelagt underlag, og resten tilsættes lidt rød frugtfarve. I den ufarvede masse slås kanterne ind og æltes lidt. Den røde masse behandles på samme måde. Pebermynteolien æltes ind i den hvide masse, som trækkes. Den røde masse lægges i striber uden på den hvide. Bolsjemassen trækkes og vrides og klippes med en saks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>