Kategorier

10 Minutters satay beef stir fry

4 personer

1 løg i skiver
2 forårsløg skåret i stykker af 3 cm.
2 tsk. grøn Thai style puré, eller almindelig karry
500 g. inderlår eller tyksteg af oksesteg, skåret i tynde strimler
2 tsk. Vegemite
1 dl. kokosmælk
2 spsk. jordnøddesmør (grov)
2 spsk. hakket frisk koriander

Opvarm wok eller stegepande, hæld en smule olivenolie i.
Tilsæt løg, forårsløg, puré eller almindelig karry pulver.
Steg i 3 minutter eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt kødet og steg det brunt. Tilsæt Vegemite, kokosmælk
og jordnøddesmør. Rør indtil en puré er dannet
Tilsæt koriander og server med dampede ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.