Kategorier

Stegte auberginer med Parmesanost og tomatsauce

4 personer

2 mellemstore auberginer
200 g flåede tomater
1 lille løg
50 g revet parmesanost
olivenolie til stegning
frisk basilikum
salt/peber

Auberginerne skæres på langs i tynde skiver og steges på panden i rigelig olivenolie. Når de får farve, lægges de på en tallerken med køkkenrulle, så den overskydende olie opsuges.

Saucen: Løget svitses i olivenolie i en lille gryde. Når det er gyldent, tilsættes de finthakkede tomater, og saucen simrer i ca. 5 min. Samg til med salt og peber.

Servering: Når saucen er kold, anrettes auberginerne på en tallerken, og saucen fordeles over dem. Den revne Parmesanost drysses over, og friske basilikumblade fordeles over retten.

Kilde: Restaurant Colosseum, Århus

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>