Kategorier

Kringle, Julies

8 personer

Kringlen der aldrig mislykkes.

300 g mel
200 g plantemargarine
2 æg
50 g gær
2 spsk sukker

Fyld:
75 g Kærgaarden smør
75 g sukker
½ stang vanille
50 g rosiner
2 skrællede æbler (skæres tyndt i både)
thesukker

Æggene og gæren piskes sammen med sukker til gæren er opløst. I en anden skål smuldres margarinen i melet. Derefter æltes det hele sammen. Dejen deles i 2 dele.

Fyldet: Smør og sukker røres godt sammen, vanillen kommes i.

Dejen rulles ud til 2 stænger(ingen forhævning) Fyldet lægges på, samt æbler og rosiner,dejen foldes om fyldet. Hæver 20 min. Derefter pensles de 2 stænger med ½ æg. 2 spsk. thesukker strøs ovenpå.

Bages ved 225 grader i 12 min. midt i ovnen.

Serveres lun.

Kilde: Julie Nielsen Rødvig

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>