Kategorier

Indbagt hamburgerryg

6 personer

300 g frossen butterdej
ca. 1 kg hamburgerryg
½ tsk tørret timian
25 g smør
1½ dl vand eller bouillon
1 æg

Lad butterdejen tø op. Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørrej – på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af. Skyen kan gemmes og bruges til sauce – f.eks. smages til med tomatpuré. Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>