Kategorier

Chokoladedruer

1 klase grønne eller blå vindruer
200 g chokolade

Klip i mindre klaser med 2 – 3 vindruer ved hver. Smelt chokoladen og dyp de rene og tørre vindruer heri. Lad dem blive tørre på et stykke bagepapir.

Tips: Friske tranebær, som er i butikken fra november, kan nu også fås som tørrede tranebær. du tørrede tranebær er søde og ikke nær så bitre som de friske. du kan købes i flere delikatesseforretninger. Dyp dem i smeltet chokolade og lad dem tørre på bagepapir, inden de serveres. Tørrede figner og dadler kan chokoladeglaseres på samme måde.

Kilde: Hjemmet

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>