Kategorier

Chilli con carne

Hovedret, Oksekød, Kød – Personer: 4

125 g bacon
1 stort løg
1 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
1 dåse flåede tomater
1 dåse konc. tomatpure (140 g)
1 dåse baked beans
1 frisk chilli eller pulver
Tabasco
engelsk sovs
1 laurbærblad
salt
peber

Skær bacon i stykker, hak løg og pebber. Steg bacon og kom løg, hvidløg og frisk pebber i. Når løgene er blanke kom oksekød i. Når køddet er brunet tilsættes tomater, bønner, pure, laurbær blad, tabasko, engelsk sovs. Lad dette simre i en halv time, og smag herefter til med tabasko/chilli/cayenne. Lad hele rette koge i mindst yderlig ½ time. Serveres med flutes.

Kilde: Morten Andersen, 07 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.