Kategorier

Yoghurt-is med hindbærsauce

6 æggeblommer
100 g sukker
75 g smuttede hakkede mandler
½ L yoghurt
2 æggehvider
1 dl piskefløde

Hindbærsauce:
250 g optøede frosne hindbær
50 g flormelis
lidt vand

Pisk æggeblommerne lyse og cremede med sukker. Tilsæt mandler og yoghurt. Pisk æggehviderne stive med et rent og tørt piskeris og vend dem i yoghurtmassen. Pisk fløden stiv og vend også den i massen. Stil massen i fryseren. Pisk den igennem ca. hver halve time. Når den er tyk som grød, hældes dem i en form på godt en liter og stilles i fryseren til den er helt stiv. Ved serveringen vendes isen ud på et fad. Blend hindbær med flormelis og tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk. Hæld lidt af saucen over isen.

Kilde: Jan Dahl

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>