Kategorier

Varme ostebrød med røget kalkunbryst

Forret, Ost – Personer: 4

8 skiver sandwichbrød
25 g smør, blødt
4 tsk Dijonsennep
4 tsk purløg, friskklippet
4 skiver kalkunbryst, kogt, røget
100 g mild Danbo i skiver

Smør brødskiverne med blødt smør. Vend dem og smør de andre sider med sennep. Fordel purløg, kalkunbryst og ost på halvdelen af brødskiverne. Læg resten af brødskiverne på – med smørsiden opad. Ostebrødene kan steges på forskellig måde:

Stegning:

Pande: Steg ostebrødene på en tør pande og ved jævn pande, ca. 3 min. på hver side.

Ovn: Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratinér dem midt i ovnen ved 225° i ca. 10 min.

Sandwichrister: Rist ostebrødene i en sandwichrister som angivet i brugsanvisningen.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 04 Feb 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.