Kategorier

Vandbakkelse med banan og hindbær

Bagning
3 dl vand
100 g smør
2 dl mel
3 sammenpiskede æg

Bananfyld:
2 dl piskefløde
2 bananer

Pynt:
flormelis
citronsaft
50 g smeltet mørk chokolade

Hindbærfyld:
2 dl piskefløde
2 dl dybfrosne hindbær
flormelis

Ca. 15 styk vandbakkelser som ikke er fryseegnet.

Tænd ovnen på 200°. Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt mel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem. Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager. Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min. Ovnlågen må ikke åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist. Flæk kagerne.

Banafyld: Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødenskum over. Læg toppene på og server.

Hindbærfyld: Pisk fløden. Mos de frosne hindbær og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, låg låget på og sigt flormelis over.

Server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>