Kategorier

Valnøddechokoladekage

Bunde:
6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g revet mørk chokolade
100 g finthakkede valnødder
6 æggehvider

Creme:
100 g mørk chokolade
100 g blødt smør
2 æggeblommer
50 g sukker
1 spsk Nescafé
2 spsk rom

Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder. Hviderne piskes stive og vendes i. Dejen kommes i en springform og bages ved 180 grader i ca. 50 min. Prøv med en nål om kagen er gennembagt. Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør. Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet. Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt. Del den kolde kage i 3 bunde. Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>