Kategorier

Tyrkisk brød

25 g gær
1 l vand
1 salt
1 durum hvedemel
2 kg hvedemel
1 madolie

Gær vand og olie røres sammen. Tilsæt mel og ælt sammen til en lidt klæbrig dej.

Dejen deles i 12 kugler som lægges på et fugtigt viskestykke. Læg også et fugtigt viskestykke over. Hæve i 45 minutter.

Ælt kuglerne og rul dem ud til de har en tykkelse på knap 1 cm. De skal nu hæve imellem viskestykkerne i 1 time.

Derefter bages/steges de på en pande uden margerine ved jævn varme. Vær forsigtig når du vender bollerne. Går der hul i dem, bliver de flade.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>