Kategorier

Tommy´s speciel

2 personer

Denne ret skal laves og nydes en aften, hvor man er i det romantiske hjørne. Retten bør nydes med en god flaske rødvin.

Bøf:
500 g hakket oksefars
1 stort løg
1 rød/grøn peber
champignoner

Ovnbagte kartofler:
10-15 store kartofler
olie
groft salt
paprika

Tilberedning af bøfferne: Man former fire bøffer ud af de 500g oskefars. steger dem på panden så de er let gennemstegte. Derefter pakker man bøfferne ind i staneriol, sammen med grønsagerne, som man har hakket. Bøfferne skal så stå i ovne i en lille halv time, ved 180 grader.

Tilberedning for ovnbagte kartofler: Man skræller kartoflerne og skære dem i tynde skiver. Derefter lægger man de i et fad, som man har indsmurt med smør. Så hælder man olie, salt og paprika på, og rører rundt. kartoflerne skal stå i ovnen ved 200 grader, i ca. 1 time.

Servering: Man serverer bøffen og kartoflerne varme. Der behøves ingen sovs, det er ved bøfferne, men der anbefales en bearnaisesauce. Retten skal serveres med en god flaske rødvin.

Kilde: Tommy L. Kristensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>