Kategorier

Tomatsuppe med jordnødder og æg

Suppe, vegetar 4 personer

10 store tomater
3 løg
2 spsk olie
1 spsk karry
1 dl jordnødder
6 dl vand
2 æg
Salt
Peber

Finhak tomater og løg. Varm olien i en gryde og svits løgene med karry. Hæld tomaterne i og lad det koge i ca. 5 minutter. Knus eller mal jornødderne. (saltede jordnødder kan bruges, hvis man vasker dem rene for salt og tørrer dem). Bland jordnødderne med lidt vand og hæld dem i suppen. Hæld resten af vandet ved, og smag til med salt og peber. Kog æggene (hårdkogt). Pil dem og del dem i 4. Læg æggene i suppen lige før dem skal serveres.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>