Kategorier

Timianbrød

6 dl sigtemel
3-4 dl mel
25 g flydende dulle
½ tsk salt
2 tsk tørret timian
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 æg
1 dl kvark

dulle
1 æg

Ælt.
Hæver 20 min.
Smør en souffléskål (eller anden skål med lige kant) med dulle.
Ælt og form til en stor bolle. Læg dejen i formen og lad den hæve ca. 30 min. Pensl forsigtigt med sammenpisket æg og bag nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175º.
Lad brødet blive i formen ca. 10 min., før det vendes ud og sættes til afkøling på en rist.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>