Kategorier

Tagliatelle med røget laks og aromatisk sovs

4 personer

400 g fersk pasta
400 g tomater
2-3 dl fløde
100 g laks i strimler
1 lille løg
rosmarin
oregano
salvie
peber
persille
olie

Finhakket løg i olivenolie, løgen må ikke bli brun.. Urter tilsettes. Tomater tilsettes. Det hele skal koges inn til ca. halv mengde -svag varme. Fløden tilsettes. Koges ca 10 min med svag varme. Smag til med nykvernet peber. Pasta gøres klar og koges. Laksen tilsettes tomatsovsen kun et minutt før servering – den skal lige være gennemvarm!

Server med hakket persille. Parmesan er ikke nødvendig.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>