Kategorier

Svinemørbrad i snor

(3 personer)

1 stor svinemørbrad, ca. 600 g
1 stor rød peberfrugt
1 squash, 250 g
2 porrer, 300 g
100 g pasta, fx skaller
1 l bouillon, helst hønsebouillon
salt
½ bundt purløg
snor

1 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
2-3 tsk fintreven peberrod
Ca. 1 spsk citronsaft
Evt. 1 tsk flydende honning eller sukker
salt og peber
½ bundt purløg

150 g flutes

Pisk fløden stiv. Smag den til med sennep, peberrod, citronsaft, evt. honning, salt og peber. Klip purløg i og stil cremen i køleskabet.
Afpuds mørbraden for hinder. Dup den tør med køkkenrulle. Bind seks-otte lange stykker snor omkring med passende mellemrum. Skær den i skiver mellem snorene.
Skær peberfrugten i tynde strimler, squashen i tynde skiver og porrerne i tynde ringe. Bring bouillon i kog. Hold kødstykkerne i snorene og læg dem i gryden. Vikl evt. snorene om en grydeske, så de ikke falder i gryden. Bring suppen i kog og skum eventuelt. Kom pastaen i suppen og kog den efter pakkens anvisning. Kog peberfrugten, squashen og porrerne med de sidste 5 minutter. Klip til sidst purløg ned i suppen.
Spis mørbraden fra en sidetallerken, eller skær den i skiver og kom den i suppen. Spis peberrodscremen med kødet, eller kom den i suppen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>