Kategorier

Svinekød med grønsager og bønnespirer

400 g reelt svinekød
2 porrer
1 rød peberfrugt
3-4 spsk vindruekerneolie
1 spsk chilisauce
1 dl bouillon
salt
peber
bønnespirer

Skær kødet i smalle strimler, porrer i tynde skiver og peberfrugt i små terninger. Lad olien blive varm i en wok og rist kødet 4-5 minutter heri under omrøring. Skub kødet ud til siderne og kom porrer og peberfrugtterninger i. Rist det 2-3 minutter. Rør chilisaucen i sammen med bouillonen og lad det snurre endnu få minutter. Vend skyllede, friske bønnespirer i og drys med salt og peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>