Kategorier

SVINEKØD I VILDTSAUCE

Der anvendes : Til 4 personer

750 gram skinkekød i tern
4 Skiver bacon i tynde strimler
¼ liter piskefløde
3 ½ dl. vand
1 ½ tsk. groft salt
Friskkværnet peber
2 tsk. ribsgele
2 tsk. Danablu
25 gram smør
evt. 2 spsk. maizenamel
Kulør.

Fremgangsmåde :
1 : Smørret gyldnes i en tykbundet gryde og kød og bacon svitses heri, til det får lidt farve.

2 : Tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 30 minutter.

3 : Jævn evt. saucen med maizenamel og tilsæt kulør. Smag til med ribsgele og Danablu.

Forslag til tilbehør : Ris eller salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.