2 pers.
FEDTFATTIG
250 gr. kalkun
1 løg
250 gr. champignon
1 peberfrugt
½ ds. ananas i stykker
1-2 spsk. dijonsennep
2-3 dl. ketchup
salt
2 tsk. karry
1 tsk. paprika
2 tsk. olie
Rens champignon og skær dem i skiver. Skær kødet i tern (ca. 1×1 cm.), peberfrugten i strimler og løget i tern. Varm en gryde op uden olie og svits karry og paprika et øjeblik under omrøring. Hæld de svitsede krydderier i en skål og kom olien i gryden. Svits løget heri. Tilsæt kødet og lad det skifte farve i gryden. Kom champignonskiverne i og svits til disse begynder at give væde. Tilsæt de svitsede krydderier, sennep, ketchup, peberfrugt og ananasstykkerne. Kom 1 dl. vand (som jeg skifter ud med ananassaft) i saucen og lad kødet koge mørt. Smag til med salt.
Server med ris