Kategorier

Sur/sød kylling

(2 personer)
FEDTFATTIG

250 gr. kyllingefilet (ca. 2 stk.)
1 lille dåse ananas
1 spsk. citronsaft
2 spsk. chilisauce
1 tsk. worcestershiresauce
1 tsk. honning
2 dl. vand
2 tsk. maizena
Evt. soyasauce, salt og peber

Skær kødet i strimler eller tern og brun det i en gryde.
I en skål blandes saften fra ananasen, citronsaften, chilisauce, worcestershiresauce, honning og vand.
Når kødet er brunet hældes blandingen over og det hele småsimrer i ca. 30 minutter.
Til sidst drysses maizena i og saucen koges op til den har den rette konsistens.
Tilsæt til sidst ananasen (skåret i mindre stykker) og lad den varme med. Smag evt. til med soyasauce, salt og peber.

Serveres med ris

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.