Kategorier

Stegte ris med æggestrimler

Main dish 4 personer

3½ dl ris
2 løg
2 fed hvidløg
2 porrer
2 peberfrugter
300 g hvidkål
2½ spsk olie
1½ tsk karry
250 g kogt skinke i terninger
2 æg
100 g rejer
3 spsk soyasauce

Kog ris. Hak løg, hvidløg, porrer og peberfrugter. Skær hvidkål i strimler. Svits grønsager i 2 spsk olie med karry 4-5 min. Tilsæt kød og svits 2 min Tilsæt de kogt ris og varm retten igennem. Pisk æg sammen og steg massen 1 min på hver side i ½ spsk olie på en lille pande. Skær omletten i tynde strimler. Tilsæt dem og rejer til retten. Dryp med soyasauce.

Tips: Brug en rest kogt ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.