Kategorier

Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg

(2 personer)

200-250 g andelever eller kyllingelever
1 stor eller 2 små skrællede
rødbeder
1 snittet fed hvidløg
saft fra 1 lime
3 spsk olivenolie
1 bdt. frisk merian eller bredbladet persille
2 æg
2 tsk eddike
olivenolie til stegning
salt og peber

Steg leveren i lidt varm olie på en pande to-tre minutter på hver side. Læg det på en tallerken og lad det hvile lunt i fem minutter.
Riv eller skær rødbederne fint og vend med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det marinere i 10 minutter og vend med hakket merian eller persille.
Kog vand i en sauterpande og tilsæt eddike og lidt salt. Slå de to æg ud i hver sin kop og kom dem forsigtigt i vandet, der kun lige skal simre. Lad æggene pochere i tre et halvt minut. Servér dem varme, til den stegte lever og salaten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>