Kategorier

Sprøde bunde med mandler eller hasselnødder

Ca. 5 bunde a 20 cm i diameter

60 g hvedemel
170 g fintmalede mandler eller hasselnødder
200 g stødt melis
280 g æggehvider (ca. 10 æggehvider)
100 g stødt melis

Forvarm ovnen til 200° C ved en alm. ovn, eller til 190° C ved brug af varmluftovn. Sigt mel og de fintmalede mandler eller hasselnødder i en skål. Tilsæt de 200 g stødt melis. Pisk æggehviderne skummende, tilsæt lidt efter lidt de 100 g stødt melis. Æggehviderne skal ikke være hårdt piskede. Tilsæt nøddeblandingen og vend den hurtigt, men forsigtigt i æggehviderne med en gummispatel. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt bunde ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt straks bundene i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter eller til de er gyldne.

Disse bunde kan med fordel opbevares i fryseren.

Kilde: Valhrona Chokolade – Kim Spur

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.