Kategorier

Sojaglaseret and med ingefærsauce

Fjerkræ, kinesisk, hovedretter 4 personer

2 andebryster (berberi)

Marinade:
2½ spsk sojasauce
2 spsk farin
1 frisk reven ingefær (4 cm)
2 tsk reven appelsinskal
 
Ingefærsauce:
3/4 dl hvidvinseddike
3/4 dl sukker
2 spsk tomatkoncentrat
1 tsk frisk reven ingefær
2 dl andebouillon
2 tsk majsstivelse
 
Tilbehør:
Jasminris med appelsinbåde
Agurker i skiver
Haricots verts
Ristede sesamfrø

Andebrysternes fedtlag ridses i små terninger. Marinaden røres sammen. Kødet vendes grundigt i marinaden. Lægges på en rist og steges i ovnen ved 220° i ca. 20 min til kødet er gennemstegt. Stegefedtet smides væk. Trækker under alufolie i ca. 15 min

Ingefærsauce: Eddike og sukker koges op i en gryde. Tomatkoncentrat, inegfær og andeboullon røres i. Saucen koges i 2-3 min. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem.

Kilde: Mad fra fjerne gryder

Henrik Holten 11/5 1997

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.