Kategorier

Snobrød

(20 stk)

25 g dulle
4 dl mælk
1 dl tykmælk
25 g gær
1 æg
2 tsk sukker
2 tsk groft salt
200 g sigtemel
550 g mel

1 sammenpisket æg
1½ tsk groft salt
½ tsk friskkværnet, sort peber

Smelt dullen i en gryde og tilsæt mælk. Hældes i en skål og tilsættes tykmælk. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Æltes godt og rulles ud til firkant ca. 20×60 cm. Pensl med æg.
Bland salt og peber sammen og drys det på hele dejpladen. Skær dejen i 20 ca. 3 cm brede strimler. Sno hver strimmel og læg på plader. Tryk enderne fast på pladen og lad snobrødene hæve tildækket i ca. 40 min.
Bages midt i ovnen i 12 min ved 225º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>