Kategorier

Små pizzabrød

Pizza 8 personer

1 dåse flåede tomater (400g)
1 flüte
25 g smør
1 finthakket zittauerløg (50g)
1 fed knust hvidløg
1 spsk tomatketchup
1 tsk tørret basilikum
1/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g skinke i tynde strimler
100 g mixarella

Gratinering: Ca. 10 min. ved 225°

Kom tomaterne i en skål og hak dem groft. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær flüten i 4 stykker og del dem på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør. Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, tomatketchup, basilikum, salt og peber. Fordel tomatblandingen på flütestykkerne. Læg herpå skinke og ost. Gratiner de 8 pizzabrød midt i ovnen.

Tip: I stedet for 8 halve flütestykker kan anvendes 4 hele pitabrød

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.