Kategorier

Små pæretærter med marcipan

1 rulle frossen, optøet tærtedej
75 g groftreven marcipan
2 store aromatiske, faste pærer
1 spsk citronsaft
30 g smeltet dulle
4 spsk sukker

Rul den optøede tærtedej ud til en stor firkant der skæres i 4 firkantede stykker.
Buk og rul kanten en lille smule ind hele vejen rundt, og læg dejstykkerne på en plade med bagepapir.
Drys marcipan på dejen.
Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde både, som lægges taglagt på marcipanen, dryppes med citronsaft, pensles med dulle og drysses med sukker, før de bages gyldne og sprøde i ovnene ved 220º i 15-20 min.
Serveres lune med kaneldrysset creme fraiche.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>